sekretesspolicy

På [xyz-IPS snippet=”get-home”], tillgänglig från [xyz-IPS snippet=”get-home”], är en av våra huvudprioriteringar våra besökares integritet. Denna sekretesspolicy dokumentet innehåller typer av information som samlas in och registreras av [xyz-IPS snippet=”get-home”] och hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår Sekretesspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Denna sekretesspolicy gäller endast för våra online-aktiviteter och gäller för besökare på vår webbplats med avseende på den information som de delade och/eller samlar in i [xyz-IPS snippet=”get-home”]. Denna policy är inte tillämplig på någon information som samlas in offline eller via andra kanaler än denna webbplats. Vår Sekretesspolicy skapades med hjälp av Privacy Policy Generator och Free Privacy Policy Generator.

Samtycke
Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår Sekretesspolicy och godkänner dess villkor.

Information vi samlar in
Den personliga information som du ombeds att tillhandahålla, och skälen till varför du ombeds att tillhandahålla den, kommer att klargöras för dig vid den punkt vi ber dig att lämna dina personuppgifter.

Om du kontaktar oss direkt, kan vi få ytterligare information om dig som ditt namn, e-postadress, telefonnummer, innehållet i meddelandet och/eller bilagor som du kan skicka oss, och annan information som du kan välja att tillhandahålla.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om dina kontaktuppgifter, inklusive objekt som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information
Vi använder den information vi samlar in på olika sätt, bland annat för att:

Tillhandahålla, driva och underhålla vår webste
Förbättra, anpassa och utöka vår webste
Förstå och analysera hur du använder vår webste
Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet
Kommunicera med dig, antingen direkt eller via någon av våra partners, inklusive för kundservice, för att ge dig uppdateringar och annan information som rör webste, och för marknadsföring och reklamändamål
Skicka e-post
Hitta och förhindra bedrägeri
loggfiler
[xyz-IPS snippet=”get-home”] följer ett standardförfarande för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla webbhotell gör detta och en del av hosting services’ analytics. Den information som samlas in av loggfiler inkluderar internet protocol (IP) adresser, webbläsartyp, Internet Service Provider (ISP), datum och tidsstämpel, hänvisa/avsluta sidor, och eventuellt antalet klick. Dessa är inte kopplade till någon information som är personligt identifierbar. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelse på webbplatsen och samla demografisk information.

Cookies och Web Beacons
Liksom alla andra webbplatser använder [xyz-IPS snippet=”get-home”] ‘cookies’. Dessa cookies används för att lagra information, inklusive besökarnas preferenser, och sidorna på webbplatsen som besökaren besökte eller besökte. Informationen används för att optimera användarnas upplevelse genom att anpassa vår webbsida innehåll baserat på besökarnas webbläsare typ och/eller annan information.

För mer allmän information om cookies, läs “Vad är Cookies” från Cookie Consent.

DoubleClick DART Cookie Google
Google är en av en tredje part leverantör på vår webbplats. Den använder också cookies, känd som DART cookies för att visa annonser till våra besökare baserat på deras besök www.website.com och andra webbplatser på internet. Men besökare kan välja att minska användningen av DART cookies genom att besöka Googles annonsnätverk och innehållsnätverk Sekretesspolicy på följande WEBBADRESS – https://policies.google.com/technologies/ads

Våra Annonspartners
Några av annonsörerna på vår webbplats kan använda cookies och web beacons. Våra annonseringspartners listas nedan. Var och en av våra annonseringspartners har sin egen integritetspolicy för sina policyer om användardata. För enklare åtkomst hyperlänkade vi till deras sekretesspolicy nedan.

Googlehttps: / / policies.google. com / technologies / ads
Reklam Partners Sekretesspolicy
Du kan läsa denna lista för att hitta sekretesspolicyn för var och en av annonseringspartnerna till [xyz-IPS snippet=”get-home”].

Tredjepartsannonsservrar eller annonsnätverk använder tekniker som cookies, JavaScript eller webbsignaler som används i deras respektive annonser och länkar som visas på [xyz-IPS snippet=”get-home”], som skickas direkt till användarnas webbläsare. De får automatiskt din IP-adress när detta inträffar. Dessa tekniker används för att mäta effektiviteten i sina reklamkampanjer och/eller för att anpassa reklaminnehållet som du ser på webbplatser som du besöker.

Observera att [xyz-IPS snippet=”get-home”] inte har tillgång till eller kontroll över dessa cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Tredje Parts Sekretesspolicy
[xyz-IPS snippet=”get-home”] sekretesspolicy gäller inte för andra annonsörer eller webbplatser. Därför rekommenderar vi dig att konsultera respektive sekretesspolicy för dessa tredjepartsannonsservrar för mer detaljerad information. Det kan omfatta deras praxis och instruktioner om hur man väljer bort vissa alternativ.

Du kan välja att inaktivera cookies genom dina individuella webbläsaralternativ. För att veta mer detaljerad information om cookie-hantering med specifika webbläsare, kan den hittas på webbläsarnas respektive webbplatser.

CCPA Privacy Rights (Sälj inte mina personuppgifter)
Enligt CCPA, bland andra rättigheter, Kalifornien konsumenter har rätt att:

Begära att ett företag som samlar in en konsuments personuppgifter avslöjar de kategorier och specifika delar av personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenter.

Begära att ett företag tar bort alla personuppgifter om konsumenten som ett företag har samlat in.

Begära att ett företag som säljer en konsuments personuppgifter, inte sälja konsumentens personuppgifter.

Om du gör en förfrågan har vi en månad att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

GDPR rätten till Skydd av Personuppgifter
Vi vill se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

Rätt till åtkomst – du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan debitera dig en liten avgift för denna tjänst.

Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi rättar till all information du tror är felaktig. Du har också rätt att begära att vi slutför den information du tror är ofullständig.

Rätten till radering – du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa förutsättningar.

Rätten att begränsa behandlingen – du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter på vissa villkor.

Rätten att invända mot behandling – du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, på vissa villkor.

Rätten till dataportabilitet – du har rätt att begära att vi överför data som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du gör en förfrågan har vi en månad att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Barns Information
En annan del av vår prioritet är att lägga till skydd för barn när du använder internet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och/eller övervaka och vägleda deras online-aktivitet.

[xyz-IPS snippet=”get-home”] samlar inte medvetet in någon personlig identifierbar Information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn lämnat denna typ av information på vår hemsida, Vi rekommenderar starkt att du kontaktar oss omedelbart och vi kommer att göra vårt bästa för att snabbt ta bort sådan information från våra register.
E-post: [email protected][xyz-IPS snippet= ” servernamn”]